joi, 1 octombrie 2009

Radu Pites Teodor R.I.P 1980-2009


Azi familia, prietenii si toti cei care l-au cunoscut pe Radu au avut ocazia sa ii aduca un ultim omagiu acestui tanar care a fost omorat (indiferent din ce perspectiva ai privi situatia) de catre un barbat de 66 ani, a carui inconstienta l-a transformat intr-un criminal.

La inmormantare au fost prezenti si prietenii sai motociclisti (atat din Dambovita cat si persoane venite din alte parti ale tarii) care, pe toata durata parcurgerii drumului spre cimitir, au ambalat motoarele in continuu si au vegheat asupra bunei organizari a acestei triste zi. (Ma intreb oare de cate ori au fost nevoiti sa faca un astfel de drum pentru prietenii lor, omorati de vreunul din miile de soferi inconstienti din tara asta)

Ma intreb oare ce a fost in mintea acelui sofer in momentul luarii deciziei care avea sa curme o viata.

Am auzit multa lume zicand ca viata unui om este nepretuita. Gresit!
Uite ca, in acest caz, viata unui om a insemnat fix 3 minute, cat ii trebuia soferului criminal sa ocoleasca 2 strazi si sa opreasca la 1 sau 2 semafoare.

Daca or ajunge aceste randuri la vreun sofer sau viitor sofer: Aveti grija si de motociclisti, si de scuteristi, si de biciclisti. Nu-i ignorati pe cei care circula pe doua roti!

Sper sa nu mai apuc sa aud de asa ceva. Nimeni atat de tanar nu merita sa moara degeaba.

Dumnezeu sa il odihneasca.

2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa le dea minte celor care conduc iar pe Radu sa-l odihneasca in pace. Il cunosteam si nici acum nu imi vine sa cred ca nu mai e printre noi......

    RăspundețiȘtergere
  2. A trecut un an de cand Radu numai e langa noi.Zilnic trec prin acel loc blestemat in care inima lui Radu a incetat sa mai bata e atat de dureros.Ii vad parintii si mi e greu.Pe acel criminal nu l a pedepsit nimeni.E liber. Si Radu un baiat minunat cu un viitor in fata e la Ceruri. E nedrept.Ne lipseste mult.Ma rog zilnic pt el. Sper sa nu mai avem parte de accidente de felul asta. Nu te vom uita Radu!

    RăspundețiȘtergere